Notícies

AJORNAMENT ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2020

 

Tenint en consideració l'actual situació de risc davant els nous rebrots de la COVID-19, i les recomanacions oficials d'evitar els desplaçaments entre zones sanitàries, que podrien limitar la presència de molts socis, hem considerat que el més prudent és ajornar la celebració de l'assemblea ordinària del club, convocada el dissabte 25 de juliol. 


Ateses les circumstàncies d'incertesa no proposem cap nova data però segurament ja seria a final de temporada.


Qualsevol aportació o suggeriment que vulgueu fer-nos arribar, ho podeu fer al correu electrònic corporatiu vicsau@vicsau.com.     

                                                                                                                                                                                                              Agraïm la vostra col·laboració                                                                                                                                                                                                             

La Junta Directiva

PLA DE CONTINGÈNCIA COVID-19

 

PROTOCOL D'US DE LA PISCINA

 

 1. L’aforament queda limitat al 30% de la capacitat i serà la socorrista la responsable de fer-ne el control i de limitar l’accés.

 2. Es recomana i demana als socis limitar al màxim el nombre d’acompanyants no socis. Els acompanyants hauran de seguir el mateix protocol i adjuntar el mateix document de declaració de responsabilitat

 3. Tothom es farà responsable de portar una masquerat i utilitzar-la en el cas de que no es pugui mantenir la distància de seguretat de 2m.

 4. Es recomana una distribució més espaiosa en tota la gespa i evitar concentracions de grups.

 5. La socorrista disposarà de solucions hidroalcohòliques per la neteja de mans dels usuaris.

 6. No es podran utilitzar els accessoris esportius i de jocs comuns.

 7. Les dutxes només no podran ser utilitzades per més d’una persona simultàniament.

 8. L’accés posterior de la piscina romandrà tancat i només es podrà entrar i sortir per l’entrada principal. Es demana deixar lliure aquest espai per facilitar el flux. La porta estarà permanent oberta per no haver-la de manipular amb les mans.

 9. Es demana respectar la distància de seguretat també amb les consultes a la socorrista.

 10. No es permet deixar a la piscina inflables, pilotes ni cap tipus d´element que no siguin els propis que pugués facilitar el club.

 11. Es recomana portar-se les tombones particulars. Les del club es podran utilitzar per un únic usuari, que després d’utilitzar-les les haurà de retornar a la zona de la socorrista i desinfectar-les. Es subministrarà el material necessari.

 12. El gimnàs només es podrà utilitzar individualment per una sola persona a l’hora. Caldrà desinfectar cada aparell abans i després d’utilitzar-lo.

 13. Hi haurà una retolació específica amb les indicacions corresponents.

 14. En general, es demana als socis i socies la màxima diligència i respecte a les indicacions dels responsables de la piscina. En el cas de que aquestes mesures no s’apliquessin, la junta podrà modificar aquest reglament i s’informaria de noves mesures presencialment.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Ajornament assemblea extraordinària

Ateses les dificultats d'accessos al club nàutic degut als talls de carreteres, i d'acord amb les recomanacions de l'ajuntament de Vilanova d'evitar els trajectes no imprescindibles, us comuniquem que ajornem la celebració de l'assemblea prevista inicialment pel dia 1 de febrer. Us informarem de la nova data una vegada la situació s'hagi normalitzat.

D'altra banda, recollint la sensibilitat manifestada per alguns socis en relació a la gran quantitat de brossa i brutícia acumulada al Pantà, ens hem posat a disposició de l'ajuntament, l'ACA i l'Espai Natural per col.laborar en les tasques de neteja que es realitzaran més endavant, una vegada el nivell de l'aigua ho permeti.

També estem avaluant els desperfectes ocasionats al Club i hem contactat amb l'Assegurança per gestionar-ne les reparacions.

Finalment, recomanem no accedir al Club durant els propers dies si no es estríctament necessari.

Us anirem informant. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

La Junta directiva

Quotes  2020

 

En la darrera Junta celebrada el passat dia 30 de novembre es van aprovar les quotes per l'any 2020.

Tal i com es va comunicar  en Assemblea, a partir d'aquest any s'aplicarà la variació del IPC anual en les quotes socials, com marquen els Estatuts del Club. 

També s'han adequat la resta de tarifes que restaven congelades des de l'any 2010 i s'ha aplicat un increment mitjà del 3% en lloguer d'hangars i serveis.

La resta de tarifes no varien.

Podeu accedir a les TARIFES 2020 aquí o bé directament per la pestanya de pàgina.

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

Dissabte 1 de febrer de 2020

Club Nàutic  11h

Es convoca a tots els socis a l'Assemblea Extraordinària que tindrà lloc el dia i lloc anunciats, amb un únic punt a

l'Ordre del dia 

Aprovació definitiva dels Estatuts

una vegada rectificats els defectes de forma que sol.licitava el Consell Català del Esport. A tal fi us adjuntem els Estatuts definitius per a la vostra revisió:

PROPOSTA NOVA LLEI DE L'ESPORT

S'ha iniciat la campanya de recollida de signatures per modificar l'actual llei de l'esport a Catalunya. Deixem aquí tota la informació:

PROPOSTA NOVA LLEI DE L'ESPORT

S'ha iniciat la campanya de recollida de signatures per modificar l'actual llei de l'esport a Catalunya. Deixem aquí tota la informació:

prep llest.png

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

es convoca a tots els socis a la propera Assemblea extraordinària que tindrà lloc el   

 

          dissabte 12 de gener a les 11h 

 

           Lloc: Saló Social Club Nàutic

 

         Amb el següent Ordre del dia:

 

         - Ratificació nova Junta Directiva

         - Modificació Estatuts i Reglament

         - Precs i preguntes        

A partir d'avui dia 13-12-2018 estaran exposats a la Web del Club els Nous Estatuts i el Nou Reglament de Règim Intern per estudi dels socis.

 

Els socis tindran fins el proper dia 23-12 la oportunitat d'enviar sugeriments al mail corporatiu vicsau@vicsau.com. A partir de llavors no s'acceptaràn més sugeriments i únicament es discutiràn en Assemblea els rebuts dintre de plaç.

      ________________________

  PROCLAMACIÓ DE CANDIDATURA GUANYADORA

 

En data dijous 13-12-2018 ha finalitzat el termini de presentació de candidatures a Junta Directiva del Club. La única candidatura, i per tant, guanyadora ha estat la formada pels següents membres:

-  President:             Josep Antoni Soler

-  Vicepresident:      José Asencio

-  Secretari:              Gregori Vizcaíno

-  Tresorer:               Albert Vilà

-  Vocal:                   José Molino

____________________________

 ELECCIÓ DE CÀRRECS DE LA JUNTA  ELECTORAL 

 

En el sorteig per a la designació dels 3 càrrecs de la Junta Electoral efectuat dijous 29 de novembre a les 19:15h al Pavelló Municipal del Castell d'en Planes, s'han donat els següents resultats:

-  President:  Esteve Gutierrez

-  Secretari: Alberto Tamaral 

-  Vocal: Igor Alipenko

La propera reunió per a la proclamació i tancament de candidatures sera el dijous 13 de desembre al Institut Municipal d'Esports (IME) de Vic a les 12h.

 

JUNTA  ELECTORAL 

 

En el sorteig per a la designació dels 3 components de la Junta Electoral efectuat dimarts 27 novembre a les 19h al Pavelló Municipal del Castell d'en Planes, han sortit elegits els següents socis:

-  Esteve Gutierrez (soci nº 100)

-  Igor Alipenko (soci nº 147)

-  Alberto Tamaral (soci nº 158)

 

La constitució formal i elecció de President i Secretari de la Junta Electoral sera el dijous 29 novembre a les 19h al mateix lloc.

____________________________

ELECCIONS CNVS

 

Dissabte 12 de gener de 2019

A tots els socis/sòcies del Club Nàutic:

 

tal com es va anunciar a la darrera Assemblea, i amb l'assessorament del Registre d'Entitats Esportives de la Secretaria General del Esport, es convoquen ELECCIONS per els càrrecs de govern del Club. 

 

-Càrrecs:  President, Vice-president, Secretari i Tresorer, més els vocals que calguin

 

-Condicions per ser elector i candidat: Són electors i elegibles els socis numeraris amb les condicions següents: ser majors d'edat i no tenir suspesa la condició de soci en el moment de la convocatòria o en el temps de presentació de les candidatures

 

-Dia i lloc del sorteig per a la designació dels 3 components de la Junta Electoral: dimarts 27 novembre a les 19h al Viver d'Entitats esportives al Pavelló Municipal del Castell d'en Planes - Gurb (NO ha set possible al Institut Municipal d'Esports - Vic)

 

-Constitució formal i elecció de President i Secretari de la Junta Electoral: dijous 29 novembre a les 19h al mateix lloc.

 

-Terminis d'exposició del cens electoral: El cens electoral estarà exposat com a mínim fins el dia de proclamació de candidatures al taulell del Club.  

 

-Reclamacions per a la presentació de candidatures: s'han de fer en un termini màxim de 3 dies, després que s'hagi produït el fet objecte d'impugnació. 

 

-Proclamació de candidatures per la Junta Electoral:  dijous 13 de desembre.  

 -ELECCIONS:  dissabte 12 de gener de 2019 des de les 08h a les 12h al saló social del Club Nàutic

-Forma d'acreditació : DNI 

 

** Si es presenta una única candidatura, la Junta Electoral procedirà directament a la proclamació dels seus components com a elegits per a la Junta Directiva el mateix dijous 13 de desembre.

** Una vegada proclamats, es posaran a la web i al taulell del Club els Nous Estatuts i el Nou Reglament de Règim Intern per estudi dels socis i es convocarà una Assemblea extraordinària el mateix dissabte 12 de gener a les 11h al saló social del Club Nàutic per a la seva aprovació.

 

-Aprofitem per recordar-vos que teniu la Lotería del Club a la vostra disposició, podeu contactar amb qualsevol membre de la Junta si es del vostre interès.

 

 

Cordialment,

 

JUNTA DIRECTIVA CNVS

_______________________________

RESULTATS  TRAVESSA 2018

Us adjuntem en pdf. els resultats de la Travessa 2018.

CAMPIONAT DE CATALUNYA CLÀSSIQUES 2018

Amb motiu de la celebració del Campionat de Catalunya d’Eslàlom i Figures 2018, a les instal·lacions del Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels, el dia 6 d’octubre, ens plau adjuntar-vos la convocatòria i les normes de participació.

El termini per a tramitar inscripcions finalitza el 28 de setembre.

CAMPIONAT D'ESPANYA 2018 

Per a la vostra informació us adjuntem els butlletins informatius del Campionat d'Espanya de Clàssiques i Campionat d'Espanya de Wakeboard Barca que se celebraran aquest mes de setembre.

Campionat d'Espanya de Clàssiques - 22 i 23 de setembre a Seseña - Inscripcions fins el 14 de setembre

Campionat d'Espanya Wakeboard Barca - 29 i 30 de setembre a l'Embassament d'Entrepeñas - Inscripcions fins el 21 de setembre.

XXXV TRAVESSIA AL PANTÀ 

 

Us fem saber que el proper diumenge 9 de setembre tindrà lloc la travessa del pantà organitzada per el Club Natació Vic ETB, amb qui el club té establert un acord de col.laboració.

 

La cursa curta començarà a les 11h. i la llarga a tot seguit. 

 

Atès que a la zona d'aparcamente públic no hi ha lloc per a vehicles, l'organització indicarà als competidors i acompanyants que aparquin fora del recinte del club. Recomenem igualment venir aviat per evitar possibles dificultats d'accés.

 

El Club ha previst cedir els lavabos del restaurant pels visitants i s´està treballant per mirar d´obrir puntualmente el bar a tot el públic per aquella jornada.

 

Les embarcacions no podran navegar per la zona de la cursa dins de l´horari de competició. Es recomena sortir amb antel.lació i tornar al ponton després de la cursa.

 

Agraïm la vostra col.laboració

____________________________

2018

 

ASSEMBLEA GENERAL  

 

DISSABTE 18 AGOST

12h

 aL Saló Social del Club

____________________________

TRIATLÓ D'OSONA 2018

15/07/2018

 

Diumenge es va celebrar la sisena edició del triatló d’Osona. En Genís Grau (Prat Triatló) que fa una setmana es va proclamar campió d’espanya ho va fer amb un temps de 1h 12 min, treient 35 seg al seu perseguidor, Arnau Montiel (CN Monorisa), i 1 min 34 seg al tercer classificat Erik Steninger( Prat Triatló). Els tres altetes van encapçalar el grup des del principi.  La guanyadora femenina va ser Sara Loehr (Roquets), i el va completar Clàudia Luna (CN Mataró) i Clàudia Pérez (CN Sabadell). El triatló era Campionat de Catalunya Universitari, i el guanyador va ser Erik Stenninger, seguit d’Enest López i tercer Sergi Jurado. Van participar 330 triatletes i destacar els més de 120 voluntaris per poder portar a terme la prova.

IMPORTANT

12-07-2018

 

Recordeu retornar el Formulari amb les dades actualitzades que us hem enviat per e-mail

                   _________________

ESPECTACULAR PEDREGADA

07-07-2018

ARRIBA L'ESTIU !!

 

Es comunica a tots els socis que la Inauguració de Temporada 2018 de la zona piscina serà el proper

DISSABTE 23 DE JUNY

_____________________

2017

 

VIDEOS

Campionats d'Espanya de Clàsiques, Wakeboard i Wakeskate 

- El passat 14 i 15 d’octubre es va organitzar a 2LLACS, instal·lació espotiva situada al municipi de Gimenells i Pla de la Font (Lleida) el Campionat d’Espanya d’Esquí Nàutic, Wakeboard i Wakeskate 2017.

Us demano que dediqueu 5 minuts en mirar aquests 2 videos espectaculars i extraordinaris, que han realitzat La Federació Espanyola d’Esquí Nàutic i Wakeboard i el seu patrocinador la Liga de Futbol Profesional i el video amb les millors fotografíes fet per l’Agencia de Comunicació Lleidatana Itaca:

  https://www.laliga4sports.es/noticias/asi-fue-el-campeonato-de-espana-de-esqui-nautico-y-wakeboard

 

   https://vimeo.com/240028562

19-10-2017

 

Actualització i resultats dels Campionats d'Espanya de Clàsiques, Wakeboard i Wakeskate 

- Molt bons resultats pel  CLUB NÀUTIC VIC SAU el passat cap de setmana a " 2 Llacs " a Gimenells i Pla de la Font (Lleida).

 

- En l'apartat de Wakeskate, categoría Open, JOSEP DOSTA es va coronar com a CAMPIÓ D'ESPANYA seguit d'ENRIC DOSTA en el 2n lloc del podi. 

         **Moltes felicitats, campions!!**

En l'apartat de Clàssiques, categoria Open de salt i figures, GREGORI VIZCAINO  va assolir el SUBCAMPIONAT en les 2 modalitats, rera Lluis Noguera, el guanyador.

  **Moltes felicitats pel Subcampeonat!!**

 (Tot i l'espectacular caiguda en un dels salts, et desitgem una ràpida recuperació !)

21-09-2017

 

Campionat de Catalunya de Clàssiques 

 

- Es celebraran al Club Esquí Nàutic Ventalló els dies 21 i 22 d'octubre d'enguany.

 

- Ens plau adjuntar-vos la convocatòria, el full d'inscripció individual i les normes de participació. 

 

El termini per a tramitar inscripcions finalitza el 11 d'octubre.

12-09-2017

 

REPORT TRAVESSA 

Diumenge 10 de setembre es va celebrar la XXXIV edició de la travessia al pantà de Sau, cursa organitzada pel CN Vic ETB i el CN Vic Sau. Una edició marcada pel nombre de participants, 300 a la suma de les dues travessies, i destacar també el nivell de la prova amb olímpics com Àfrica Zamorano, Marta González, o els exolímpics Marc Capdevila i Daniel Morales.

La travessia gran la va guanyar el nedador internacional d’aigües obertes Guillem Pujol del CN Mataró en categoria masculina i Judith Navarro del CN Sant Andreu en categoria femenina. El primer del club va ser Martí Ranea que també va guanyar la categoria junior masculí. A la travessa de menors els guanyadors van ser Aniol Clavell del CN Vic ETB i Paula Martin del CN Calella, en categoria màster que també fenien la travessa petita els guanyadors van ser David Pujoldel CN Vilafranca i Anna Diago del CE Mediterrani.

- Més Info:   aquí

25-07-2017

 

REPORT  TRIATLÓ

- El Diumenge 16 de juliol va tenir lloc la Triatló d'Osona, prova puntuable pel Campionat Nacional de Catalunya, i organitzada conjuntament pel Club Natació Vic-ETB i la UVIC, amb sortida al Club Nàutic i arribada a la Plaça Major de Vic.

Amb un total de 30 kms i més de 400 participants es va donar el tret de sortida a les 11h del matí amb la prova de natació fins el campanar de Sau per posteriorment seguir amb les bike situades a la zona de les barbacoes.

- Veieu les imatges aquí

- Info resultats aquí

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon
 • White Twitter Icon
 • White YouTube Icon

Club Nàutic Vic Sau  Pantà de Sau. 08519 Vilanova de Sau  //  vicsau@vicsau.com


Avís Legal | Política de Privadesa 

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black YouTube Icon