top of page

Avís Legal

Llei protecció de dades

Club Nàutic Vic Sau amb CIF: G61106910 garanteix que totes les dades recollides a través del formulari seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). El tractament i gestió dels mateixos compleix l'estipulat en el Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Vostè autoritza a Club Nàutic Vic Sau amb CIF: G61106910 per a l'ús i tractament informàtic de les dades personals que faciliti, que seran emprades per proporcionar informació de les nostres activitats, la promoció dels nostres serveis i amb fins històrics. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals, dirigint-se a Club Nàutic Vic Sau. Embassament de Sau. 08519 Vilanova de Sau. Barcelona CIF: G61106910 inscrit al Registre d’Entitats Esportives num.10713.

Política de dades 

1. Informació legal

1.1 En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE) presentem la següent informació:

Raó Social: Club Nàutic Vic Sau

Direcció: Embassament de Sau. 08519 Vilanova de Sau (Barcelona)

C.I.F.: G61106910

Telèfon: +34 680 305 287

Correu electrònic: vicsau@vicsau.com

2. Protecció de dades

2.1. Completant el formulari de registre o de contacte, enviant un correu electrònic o trucant per telèfon, les seves dades personals passaran a ser responsabilitat de l'empresa indicada a l'apartat 1. Informació Legal.

2.2. Aquestes dades s'utilitzen per respondre a la seva sol·licitud o consulta al més aviat possible perquè vostè ens els proporciona de manera informada i lliurement amb aquesta finalitat. Per a altres tractaments o finalitats relacionats amb la prestació dels nostres serveis o el desenvolupament de la nostra activitat, vostè pot obtenir més informació a la Política de privadesa o sol·licitant-nos-la en la nostra adreça de contacte.

3. Limitació de Responsabilitats

3.1. Club Nàutic Vic Sau proporciona el lloc web corporatiu com a mitjà per donar a conèixer els seus productes i serveis, i permetre el contacte amb els clients. La informació de la pàgina web es presenta de bona fe com a certa, però ens reservem el dret a modificar-la sense avís previ amb les finalitats d’actualitzar-la, corregir errors i qualssevol altres en interès de l'empresa o dels nostres clients. Per a la contractació dels productes o serveis de l'entitat s'estarà al que disposen les condicions de contractació publicades a la pàgina web.

3.2. L'entitat no es responsabilitza sobre els possibles danys informàtics que sofreixi l'usuari mentre visita la nostra pàgina web entenent que aquells no puguin ser imputables a l'entitat.

3.3. L'entitat tampoc es responsabilitza del contingut dels llocs gestionats per tercers que s’enllacin des de la pàgina web, així mateix aquests enllaços no implicaran l'existència d'algun tipus de relació per part de Club Nàutic Vic Sau amb aquests tercers.

4. Propietat Intel·lectual

4.1. Tots els continguts d'aquesta pàgina web entenent com a tals els textos, dibuixos, gràfics, fotografies, imatges, vídeos, música, codi, el propi disseny d'aquesta i qualsevol altra creació són propietat de Club Nàutic Vic Sau o dels seus respectius titulars mitjançant la corresponent llicència, autorització o cessió sobre els drets i estan protegits en funció de la legislació sobre la propietat intel·lectual i industrial.

4.2. En cap cas s'entendrà que la posada a disposició del públic de la pàgina web constitueix renúncia, cessió o llicència dels drets que Club Nàutic Vic Sau té sobre els continguts d'aquesta.

4.3. Queda prohibit qualsevol ús dels continguts de la nostra pàgina web inclosa la modificació, còpia, reproducció, transmissió, etcètera sense la prèvia autorització per escrit de l'entitat.

bottom of page